Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tigla metalica Polonia, tigla metalica import Polonia
Brand
Clasic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tigla metalica este un tip de Ć®nvelitoare elegant și rezistent care poate fi utilizată pentru toate tipurile de acoperișuri. ƎmbinĆ¢nd tradiția cu tehnologia modernă tigla metalica este utilizată atĆ¢t Ć®n construcții rezidențiale cĆ¢t și pentru renovarea caselor vechi.

Procesul de fabricatie a panourilor metalice are la baza tabla din otel de inalta calitate fabricata cu o grosime de 0,5 mm.

Aceasta este acoperita la temperaturi inalte cu un strat de zinc de 275g/mp cu o grosime de 20 m. Acoperirea cu zinc garanteaza protectia efectiva impotriva umezelii, aciditatii si coroziunii chiar si in sectiunea taiata datorita protectiei electrolitice. Apoi s-a aplicat un strat de pasivizare si un strat primer care contine granule polimerice pentru protectie impotriva zgarieturilor si actunilor mecanice daunatoare.

La sfarsit s-a aplicat la partea superioara un strat de poliester mat sau lucios in diverse culori in grosime de 27 m iar la interior un lac protector. Mostre din produsul finit au fost supuse testelor de laborator dar si actiunii indelungate a factorilor agresivi de mediu din Scandinavia si America de Nord.

Tipul acesta de invelitoare este cel mai des folosit la acoperisuri. Panourile (Tigla metalica Polonia) sunt marcate la interior cu un cod
special care include si data productiei. Folosirea utilajelor si tehnologiilor moderne asigura obtinerea unui acoperis de o calitate
superioara, certificata de institutiile specializate.

In componenta unui acoperis, pe langa tigla propriu-zisa, sunt necesare o serie intreaga de alte elemente si accesorii, precum suruburi
autofiletante, cuie, profile de etansare, folie anticondens, elemente de tinichigerie, ferestre de mansarda, sipca pentru caroiaj, sistem de drenaj (jgheaburi si burlane).
Din Gura in Gura