Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tigla metalica acoperita cu piatra naturala
Brand
Traditional
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
La baza, panourile ce tigla metalica cu acoperire de piatra naturala sunt formate dintr-o placa de otel profilat de 0,4 mm acoperita de alte sapte straturi dispuse orizontal. Fiecare strat este profilat astfel incat asigura o acoperire si o suprapunere perfecte.

Faptul ca reprezinta o structura sigura si etansa, avand un sistem de fixare unic, orizontal, a permis acestui sistem de invelitori sa reziste in cele mai grele conditii de vreme si clima de pe glob si sa se comporte excelent in lupta cu focul, uraganele sau chiar cutremurele. In plus, cu numai 7 kilograme pe un metru patrat, aceste acoperisuri sunt printre cele mai usoare din lume.

Aceste tigle metalice sunt obtinute prin presarea si profilarea tablei de otel Zincalume Steel apoi acoperite fie cu finisaj texturat sau satin. Pentru protectie suplimentara Zincalume imbina protectia anticoroziune a zincului cu bariera
de protectie a aluminiului.

Tiglele metalice cu piatra naturala se preteaza inclusiv pentru aplicatii in zonele marine, otelul Zincalume avand o rezistenta la coroziune mai mare de 8 ori fata de otelul galvanizat.
Din Gura in Gura